UN DIA QUALSEVOL

Cia. Les Antonietes Teatre

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

Premsa

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Autor i director: Oriol Tarrasón

Amb: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i

Quimet Pla.

Adjunt a la direcció: Martí Torras Mayneris

 

Una coproducció del GREC 2019 Festival de Barcelona, Les Antonietes i Ohm Productions.

SINOPSI

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s'acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

 

A la residència, hi coneixerà l’Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall.

La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. 

 

Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”

PREMSA

LA VANGUARDIA  - Màrius Serra

"...Tarrasón aconsegueix construir una comèdia divertida, no exempta d’humor negre, que combina el vertigen tanatològic amb les reminiscències de la pulsió eròtica, però que no renuncia a aprofundir enlapor a la solitud, davant la qual tota companyia és vana."

EL PAÍS - Marcos Ordóñez 

También he visto a un público encandilado en La Villarroel ante Un dia qualsevol, una comedia agridulce y luminosa, escrita y dirigida por Oriol Tarrasón: un relato (o muchos) sobre la vejez, con humor y ternura, sin sobrecarga de blandenguería ni de amargura.

Un Dia Qualsevo (1).jpg