PENSEM. (PAUSA). A LA MERDA!!!

Cia. La Imprevista

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

Autor i Director: Manel Dueso

Amb: Carme González, Miquel Malirach i Manel Dueso

SINOPSI

Des d’un espai poc o gens costumista, amb un llenguatge elaborat però de tu a tu, amb unes interpretacions de gran humanitat, amb l’intent de conviure amb la màgia, les nostres històries s’aboquen a l’escenari per proposar un petit pensament o gran, depèn de cadascú, en el nostre trànsit de cada dia. Inicialment sis personatges i un més, donen vida a aquesta proposta que va agafant cos, ells són els que caminen i s’abracen i s’escridassen en les situacions que es van trobant i que resolen de manera curiosa i poc habitual. Un gran exercici actoral que demana interpretacions inusuals i arriscades.

Els personatges, d’edats diferents, canvien de personalitat dependent de qui es relaciona amb ells, mai podem estar segurs que són allò que semblen ser. Potser sí, potser no. Probablement així no ens deixi de sorprendre cada vegada que els escoltem i els hi anem agafant una estimació peculiar i íntima. Tots ells tenen moltes coses en comú, però prevalen la seva honestedat, tendresa, immediatesa i a vegades la vehemència. Sempre les ganes de viure.
I com que és cert que tots estem farcits d’una i mil influències, no me n’amago de les meves i les faig paleses: el gran mestre Samuel Beckett, Pinter, Eduardo de Filippo, Tardieu, Ionescu, Calders, Brossa… I tants d’altres. Com m’agradaria semblar-m’hi una mica. Com a tots els grans còmics i actors de cine: Keaton, Chaplin, Fat i Prim, Cantinflas, Pepe Isbert. Els humoristes Tip i Coll, Cassen, Gila, Eugenio… Dibuixants
com Forges, el Roto, Ibáñez… I els grans pintors Ribera, Goya, Picasso, Dali, Matisse, Bruguel…

 

Deixem-nos impregnar per tot allò que ens ajudi a transmetre i millorar el dia a dia, la humanitat, el desig, la vida.