CONCERTS PELS MÉS MENUTS

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

COMPANYIA PELS MÉS MENUTS

 

Direcció Artística, guitarra i veu

Faló Garcia i Pellejà 

Direcció Musical i saxo baríton Adrià Bauzó 

Clarinet, i saxo tenor Xavi Molina 

Veu i moviment Karol Greenn 

Acordió, flauta, i saxo alt  Pau Sánchez  

Vibràfon i percussió Andreu Vilar

Durada dels espectacles: 45 minuts

La Companyia pels més Menuts, és una companyiacreada per tal de fer arribar la música als més menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. 

Ens presenten 3 espectacles en repertori:

MUSICALS PELS MÉS MENUTS

Aquest concert serà un viatge en l’imaginari del món dels musicals (teatrals i de cinema). Seguirà una dramatúrgia fina, fil conductor que ens transportarà a l’essència de les cançons musicals de tots els temps.

Passarem per himnes, moments dramàtics, corals, íntims, coreografies, solos,…

SÖNS DELS MÉS MENUTS

Sota una atmosfera onírica, rústica, i circense, Söns per als més Menuts, vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic.
Aquest concert trencarà amb el format habitual de la Companyia. Un grup molt reduït de famílies tot portant els nadons a coll, aniran descobrint diferents espais dalt l’escenari. En aquests espais trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, hombres màgiques,... un viatge a l’interior dels nostres millors somnis.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel, Satie, … i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

 

 

NADALES PELS MÉS MENUTS

El concert té una dramatúrgia que fa de fil conductor: Aquesta és l’arribada e l’esperit de Nadal, representat per la jove de l’esperit de Nadal, representat per la jove ballarina Jana Garcia iNoguera, que portarà la llum de Nadal i il.luminarà la sala de concerts durant tot l’espectacle. És un concert de Nadal on de manera innovadora i original explora diferents textures sensorials (sonores, visuals, tàctils , i fins i totolfactives) que fan que més que un concert estiguem parlant d’unaexperiència sensorial.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube