CONCERTS PELS MÉS MENUTS

pels infants de 0 a 5 anys

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

COMPANYIA PELS MÉS MENUTS

 

Direcció Artística, guitarra i veu

Faló Garcia i Pellejà 

Direcció Musical i saxo baríton Adrià Bauzó 

Clarinet, i saxo tenor Xavi Molina 

Veu i moviment Karol Greenn 

Acordió, flauta, i saxo alt  Pau Sánchez  

Vibràfon i percussió Andreu Vilar

Durada dels espectacles: 45 minuts

La Companyia pels més Menuts, és una companyiacreada per tal de fer arribar la música als més menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. 

Ens presenten 3 espectacles en repertori:

PROPERA ESTRENA A TEMPORADA ALTA

MUSICALS PELS MÉS MENUTS

Aquest concert serà un viatge en l’imaginari del món dels musicals (teatrals i de cinema). Seguirà una dramatúrgia fina, fil conductor que ens transportarà a l’essència de les cançons musicals de tots els temps.

Passarem per himnes, moments dramàtics, corals, íntims, coreografies, solos,…

 

Repertori:

Music of the Night (“Phantom of the opera), “Miserables”, Over the raimbow (“Mag d'Oz), Seasons of love (“Rent”), Follow the yellow brick  (Mag d’Oz), I Wan’na be like you (“the jungle book”), Circle of life (“The lion King”), My favorite things (The sound of the music), Sing’in the rain, do, re, mi (The sound of the music), Perquè he plorat (Mar i cel), Cabaret, America, Little shop of horrors, (West side story), You’re the one that I want (Grease).

BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS

Black Music pels més MENUTS és un concert pels més petits de casa (de 0 a 5 anys) i a la seva familia, amb un repertori de peces musicals que volen ser un viatge per la història de la música negra, des de les Cançons espirituals al Funk. Un repertori adaptat a les necessitats i sobretot a l’exigència dels més menuts de la casa.

La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment, és per això que durnat el concert, la dansa i el moviment també hi seran molt presents.

NADALES PELS MÉS MENUTS

El concert té una dramatúrgia que fa de fil conductor: Aquesta és l’arribada e l’esperit de Nadal, representat per la jove de l’esperit de Nadal, representat per la jove ballarina Jana Garcia iNoguera, que portarà la llum de Nadal i il.luminarà la sala de concerts durant tot l’espectacle. És un concert de Nadal on de manera innovadora i original explora diferents textures sensorials (sonores, visuals, tàctils , i fins i totolfactives) que fan que més que un concert estiguem parlant d’unaexperiència sensorial.

© 2020 Escenapart S.L. - Aviso Legal

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey