SINOPSI

Na Clara té les orelles grosses i és motiu de burla per part dels seus companys. Trista i apenada li pregunta a la seva mare si és una “Orelluda”. Amb la meravellosa i imaginativa resposta que li dóna la seva mare, na Clara canvia la seva manera d’enfrontar-se a les burles. Amb un somriure i una gran imaginació, descobrirà que allò que la fa diferent és justament el que la converteix en única i meravellosa. Una posada en escena divertida i plena de color, amb una escenografia que evoca l’estètica de les il·lustracions del llibre. 

La música en aquesta producció (com a tots els espectacles d’ESPIRAL MÀGICA) forma part de la història i és utilitzada com un llenguatge teatral més. A més de música, text i el moviment coreogràfic, l’espectacle inclou trucs, jocs i grans dosis d’imaginació. Mitjançant 3 actors i un pianista es busca aconseguir que el públic canti i segueixi el ritme amb melodies i lletres enganxoses, a més de transmetre un missatge de respecte i superació.

Basat en el conte de Luisa Aguilar. L'espectacle té una durada de 60 minuts aproximadament.

Guió i Direcció - Georgina Cort

Música - Josep Ferré

Ajudant de direcció i producció - Quim Capdevila

Coreografies - Ana Alcázar

Disseny de llums - Joan Barahona

Vestuari - Ruth Fabián

Escenografia - Escenografies Gràcia

Amb - Helena Cluselles | Laura Miguel (Clara), Ernest Fuster | Gerard Mínguez (Quatre), Georgina Cort (Mare i Trenetes), Josep Ferré | Carlos Calvo-Tapia (Drapaire i Pianista)

ORELLES DE PAPALLONA - CIA. ESPIRAL MÁGICA

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

Dossier 

Fitxa Tècnica

Fototeca

Captura de pantalla (40)_edited.jpg