CIA. LA CALÒRICA
 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

ESPECTALCES EN GIRA:

ELS OCELLS

FEÍSIMA ENFERMEDAD Y MUY TRISTE MUERTE DE LA REINA ISABEL I

DE QUÈ PARLEM MENTRE NO PARLEM DE TOTA AQUESTA MERDA

FAIRFLY

 

 

 

LA COMPANYIA

La companyia de teatre La Calòrica neix l'any 2010 quan un grup d'amics acabats de graduar a
l'Institut del Teatre decideixen que ni el panorama de crisi ni la manca de recursos els dissuadiran de fer el teatre que volen fer; un teatre ambiciós, compromès i on tots els llenguatges que intervenen en el fet teatral treballin junts i estiguin tractats amb la mateixa profunditat.
Més preocupada per arribar fins al fons en cadascun dels seus projectes que en trobar una fòrmula i repetir-la, La Calòrica ha investigat territoris estètics i temàtics molt diferents. La reflexió política i l'ús de l'humor per abordar les problemàtiques més serioses, són el seu principal denominador.

 


La Calòrica ha creat i produït set espectacles propis: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (2010), l'Editto Bulgaro (2012), La Nau dels bojos (2013), Bluf (2014), Sobre el fenomen de les feines de merda (2015), El Profeta (2016), Fairfly (2017) i Els Ocells (2018) a més de vàries peces curtes i col·laboracions especials. Les seves obres s'han pogut veure tant a sales alternatives com als grans festivals del país i han obtingut distints premis a més d'una bona acollida per part del públic i crítica.

_DSC2585.jpg