KISS ME LOVE - CIA. LES ANTONIETES

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

Dossier 

Fitxa Tècnica

SINOPSI

Marc, és el protagonista de KISS ME LOVE, té uns quaranta anys, treballa en una pizzeria per poder pagar el lloguer, toca la guitarra al metro per arrodonir el sou i a més s’ha d’ocupar del seu germà Lenon que per culpa d’un accident va acabar perdent la memòria. Aquesta situació l’aboca a una vida sense sentit. Viu absolutament esgotat i flirtejant amb un agreujant estat de depressió. Ja no creu en ell, ni en la seva música i ni tan sols acaba d’entendre perquè ha de fer-se càrrec de la dependència del seu germà. Per acabar-ho d’adobar la seva parella el
va abandonar i va marxar enduent-se la seva filla de dos anys a viure a Toronto. La música, doncs és l’única cosa que el manté en vida. Però tocar al carrer tot i ser la seva salvació, també és la seva frustració artística.
Al mateix temps les inesperades sortides de to del seu germà, fruit del seu estat de salut, un germà que passa els dies mirant el televisor i bevent cervesa, acabaran empenyent al nostre protagonista una situació personal en la qual haurà de prendre decisions importants. Finalment , en Marc, gràcies al seu amor per la música aconseguirà resoldre tot els seus conflictes i guarir les ferides del seu passat.

Text i Direcció - Oriol Tarrasón

Amb - CJorge Cabrera, Ignasi Guasch, Annabel Castan i Pep Ferrer

oriol-tarrason-directori.jpg