HIMMELWEG - ÀTRIUM PRODUCCIONS

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

Dossier 

Fitxa Tècnica

Fototeca

SINOPSI

 

A primera vista, Himmelweg (Camino del cielo) és una obra de teatre històric. En realitat és -vol ser- una obra sobre l’actualitat. Parla d’un home que s’assembla a gairebé tota la gent que coneixem: té una sincera voluntat d’ajudar als altres; vol ser solidari; l’espanta el dolor aliè. No obstant això no és suficientment fort com per desconfiar del que li diuen i li ensenyen. No és suficientment fort per veure-hi amb els seus propis ulls i anomenar les coses amb les seves pròpies paraules. Es conforma amb les imatges que els altres li donen. I amb les paraules que els altres li diuen. “Camino del cielo”, per exemple. No és suficientment fort per descobrir que “Camino del cielo” pot ser el nom de l’infern. No és suficientment fort per veure l’infern que s’estén sota els seus peus. Un delegat de la Creu Roja a qui s’encarrega inspeccionar un camp de concentració i davant del qual se li presenta una mentida acceptable.

Aquest personatge és el punt de partida. Però seguint els seus passos en aquest viatge per un infern que no ho sembla, ens trobem a altres personatges no menys actuals, no menys propers.

​​Premi BBVA 2016, millor actor Raimon Molins; Finalista BBVA 2016, millor espectacle; Certamen Nacional de Teatro Garnacha de La Rioja 2016, millor actor Raimon Molins; Espectacle recomanat per La Red de Teatros.

Direcció - Raimon Molins

Autor - Juan Mayorga

Amb - Cristina Plazas, Raimon Molins, Guillem Gefaell i Sònia Gardés

Himmelweg.png