SINOPSI

Aventura teatral i musical dirigida al públic més menut, d’entre 2 i 8 anys. Està basada en una rondalla portuguesa i la seva versió mes coneguda es el conte de Xose Ballesteros i Oscar Villán, guardonat amb el premi nacional d’il·lustració. És un conte molt utilitzat en col·legis i guarderies per la seva senzillesa i nivell pedagògic.

S'explica les aventures d'un petit conill per tornar a recuperar la seva casa. En la història apareixen més personatges, com una cabra, un bou, un gos, un gall i la petita formiga. Tots ells ens demostraran, a través d'un llenguatge ple de sonoritat i la rima, que un minúscul animal pot guanyar la partida fins i tot al més grandot.
En la història es tracten temes tan importants per als nens com són l'amistat, la perseverança, l'egoisme i la valentia. La valentia no solament per enfrontar-se a qualsevol situació, sinó també la valentia necessària per demanar ajuda.

 

En l'escenari ens trobarem amb la màgica combinació d'actors, titelles i música en directe, de la mà d'un pianista, tenint els tres elements la mateixa importància. Els actors i les titelles donaran vida als diferents animals i en ocasions interactuaran amb el públic fent-los-en partícips, envoltats d'un decorat infantil i màgic.

La música de la història és original. Creada per a la mateixa, interpretada en directe i integrant-se perfectament en la història, fent que formi part del conte, amb cançons que ens permetran conèixer als personatges. L'espectacle té una durada de 60 minuts aproximadament.

Direcció i adaptació - Georgina Cort

Compositor - Josep Ferré

Cap tècnic - Toño Fernandez
Tècnic de funció - Lluis Subirans
Escenografia - Manuel Alvarez y Maria Luisa Talavera
Titelles - Carmen Pascual
Vestuari - Georgina Cort
Traducció al català - Ricard Carnicer
Lletres de cançons - Georgina Cort

Amb - Georgina Cort Pol Nubiala | Ernest Fuster | Pitu Manubens, i Josep Ferré | Mateu Peremiquel

EL CONILLET BLANC - CIA. ESPIRAL MÁGICA

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

Dossier 

Fitxa Tècnica

Fototeca

Captura de pantalla (41)_edited.jpg