DECADÈNCIA d'Steven Berkoff

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

ESTRENA AL FESTIVAL TEMPORADA ALTA

Autor: Steven Berkoff

Direcció: Glòria Balañà

Amb: Míriam Alemany i Carles Martínez

Una coproducció del Festival Temporada Alta i Associació Elecktra Projectes Culturals amb el suport del Departament de Cultura de la Genralitat (OSIC)

SINOPSI

Una parella d'amics rics viu en un estat d'èxtasi permanent, consumint òpera, llagostes, caviar, alcohol i sexe sense parar. Quan no hi ha festes, s'avorreixen i cacen per distreure's, per passar els diumenges, per descansar del sexe sense deixar el plaer i l'excitació que els proporciona la caça. No hi ha res més al món. No importa res més que el seu paradís i les seves preses.

Helen i Steve viuen el seu idili fins al final, i l'obstacle que podria destruir-los, encarnat en els patètics Sybil i Les, no pot amb ells. Un cop més, el triomf decandent de la classe benestant, el triomf del diner i del poder.

-------

Un retrat satíric, mordaç i carregat d’humor negre de la classe alta i el sentiment neoconservador. Un text clau de la dramatúrgia britànica, escrit per Steven Berkoff, considerat un autor maleït i punyent. L’obra, interpretada per Carles Martínez i Míriam Alamany, gira al voltant de la decadència moral d’uns personatges (dues parelles i més d’una traïció) i uns valors representants de l’alta societat “benestant i frívola, culta, rica i banal”.

Una història d’amants i desenganys que acabarà amb el triomf decadent de la classe benestant. Una comèdia ferotge que revela allò que la societat intenta emmascarar.

© 2020 Escenapart S.L. - Aviso Legal

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey