Quartet Brossa

Dossier

Ficha Técnica

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Icono social de Spotify

Cordes Grillades

Aquí teniu un concert per a quartet de corda especialment pensat per a nens i nenes de 2 a 7 anys. 
Hem amanit les cordes amb pintures de molts colors per explicar una història que va d ́insectes, ocells, amor i sobretot, molta música. I tot, especialment dissenyat per l ́ocasió. La música ha estat escrita pels músics del quartet Brossa, les il.lustracions i els dibuixos són fets per la Maria Vidal i la història és una adaptació d ́un conte del Sr. Eric carle i feta per la gent de la Botzina.
El resultat és un concert per a quartet de corda de 50 minuts de durada que combina la música, la il.lustració i la narració.
Els reclams d ́ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el picasoques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès.

Es tracta d ́un conte musicat dividit en dues parts. A la primera us oferirem la música i farem unes il.lustracions que us donaran unes quantes pistes al respecte de la història i a la segona us acabarem de donar detalls de la trama gràcies a la narració, la música i el desenllaç de les il.lustracions.


Hi havia una vegada un grill...

Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins.
Imma Lluch, viola.
Quico Pugès, violoncel.
Maria Vidal, il.lustracions.
Toni Cuesta, narració i trompeta.

Cordes grillades foto (1).jpeg