FRANCA MASU

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Icono social de Spotify

Si l’Alguer segueix sent per Franca Masu aquell gran ventre que respira i l’alimenta més enllà de cada geografia, avui el seu nou treball discogràfic CORDEMAR marca una nova ruta, com si el batec del seu cor li hagués indicat també altres mars i noves latituds. 

 

La veu visceral de la cantant sarda vola a flor de pell sobre uns arranjaments frescos i moderníssims, curats pel guitarrista Luca Falomi, el contrabaixista Salvatore Maltana i la pianista Sade Mangiaracina.

 

La decisió d’haver unit cinc peces originals (Masu n’és l’autora de text i música)  amb altres cançons d’autors de gran bellesa i ben conegudes per un públic apassionat de música, porta de forma natural l’oient a entrar en els plecs d’una narració autèntica, quasi a submergir-se -físicament i metafòricament- en el més profund d’un estat líquid, en moviment, que muta, que canvia de color i temperatura.

 

Tot travessant camins sonors d’exquisit sabor a jazz, es troben suggeriments pop així com atmosferes andaluses i tangueres. A través l’autenticitat de la veu de Masu ressona molt actual una antiga balada de la gran cantant sarda Maria Carta, renovada en català. Però amb la mateixa naturalitat Bruno Lauzi troba Roberto Carlos, així com Joan Manuel Serrat fa bona gavella amb Astor Piazzolla. Altres mars i altres latituds que s’apropen a nosaltres amb nou gust, nou vent i noves emocions.

 

BOOKING CATALUNYA

 

Franca Masu live 1[6767].jpg