EL CONILLET BLANC

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

COMPANYIA LA ESPIRAL MÀGICA

Direcció i adaptació Georgina Cort

Compositor Josep Ferré.

Jefe tecnic Toño Fernandez
Tecnic de funcio Lluis Subirans
Escenografia Manuel Alvarez y Maria Luisa talavera
Titelles Carmen Pascual
Vestuari Georgina Cort
Traducció al catalá Ricard Carnicer
Lletras de cançons Georgina Cort

L'espectacle té una durada de 60 minuts aproximadament.

EL CONILLET BLANC

És una aventura teatral i musical dirigida al públic més menut, d’entre 2 i 8 anys. Està basada en una rondalla portuguesa i la seva versió mes coneguda es el conte de Xose Ballesteros i Oscar Villán, guardonat amb el premi nacional 

d’il·lustració. És un conte molt utilitzat en col·legis i guarderies per la seva senzillesa i nivell pedagògic.

S'explica les aventures d'un petit conill per tornar a recuperar la seva casa. En la història apareixen més personatges, com una cabra, un bou, un gos, un gall i la petita formiga. Tots ells ens demostraran, a través d'un llenguatge ple de sonoritat i la rima, que un minúscul animal pot guanyar la partida fins i tot al més grandot.
En la història es tracten temes tan importants per als nens com són l'amistat, la perseverança, l'egoisme i la valentia. La valentia no solament per enfrontar-se a qualsevol situació, sinó també la valentia necessària per demanar ajuda.

 

En l'escenari ens trobarem amb la màgica combinació
d'actors, titelles i música en directe, de la mà d'un pianista, tenint els tres elements la mateixa importància. Els actors i les titelles donaran vida als diferents animals i en ocasions interactuaran amb el públic fent-los-en partícips, envoltats d'un decorat infantil i màgic.

REPARTIMENT

Conillet - Georgina Cort
Cabra, bou, gos, gall - Pol Nubiala | Ernest Fuster o Pitu Manubens
Senyor vent (pianista) - Josep Ferré o Mateu Peremiquel

La música de la història és original. Creada per a la mateixa, interpretada en directe i integrant-se perfectament en la història, fent que formi part del conte, amb cançons que ens permetran conèixer als personatges.
En aquest projecte apostem per la música en directe
encara que no és molt habitual en infantils. Volem que sentin la música com a part del joc teatral, i vegin que la música és un tipus de llenguatge igual de viu, que proporciona matisos i emocions tal com fa l'actor o la titella.

Captura de pantalla (41)_edited.jpg