top of page

CIA. CONCERTS PELS MÉS MENUTS

  • Instagram - Gris Círculo
  • Twitter
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

La Companyia pels més Menuts, creada per tal de fer arribar la música als més menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. Durada dels espectacles: 45 minuts.

Direcció artística, guitarra i veu - Faló Garcia i Pellejà 

Direcció musical i saxo baríton - Adrià Bauzó 

Clarinet, i saxo tenor - Xavi Molina 

Veu i moviment - Karol Greenn 

Acordió, flauta, i saxo alt - Pau Sánchez  

Vibràfon i percussió - Andreu Vilar

MUSICALS PELS MÉS MENUTS

Aquest concert serà un viatge en l’imaginari del món dels musicals (teatrals i de cinema). Seguirà una dramatúrgia fina, fil conductor que ens transportarà a l’essència de les cançons musicals de tots els temps. Passarem per himnes, moments dramàtics, corals, íntims, coreografies, solos,…

 

SÖNS PELS MÉS MENUTS

Sota una atmosfera onírica, rústica, i circense, "Söns per als més Menuts" vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic.
Aquest concert trencarà amb el format habitual de la Companyia. Un grup molt reduït de famílies tot portant els nadons a coll, aniran descobrint diferents espais dalt l’escenari. En aquests espais trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, hombres màgiques,... un viatge a l’interior dels nostres millors somnis.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel, Satie, … i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

 

SOUL & FUNK

"Soul & Funk pels més Menuts" és un concert pels més petits de casa (de 0 a 5 anys) i per la seva família. Escoltarem un repertori de peces musicals que ens portaran a descobrir el bategar del cor de la música negra a partir d’aquelles cançons que surten de l’ànima (el Soul), i l’electricitat i el ritme de la música Funky.
Viurem un repertori adaptat a les necessitats i sobretot a l’exigència dels més menuts. La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment, la improvisació, la passió, i al sentiment... Tots aquests ingredients els trobarem ben combinats amb una cuidada i elegant posada en escena, amb uns músics transmetent als més menuts la màgia dels seus instruments.

 

NADALES PELS MÉS MENUTS

El concert té una dramatúrgia que fa de fil conductor: Aquesta és l’arribada e l’esperit de Nadal, representat per la jove de l’esperit de Nadal, representat per la jove ballarina Jana Garcia i Noguera, que portarà la llum de Nadal i il.luminarà la sala de concerts durant tot l’espectacle. És un concert de Nadal on de manera innovadora i original explora diferents textures sensorials (sonores, visuals, tàctils , i fins i totolfactives) que fan que més que un concert estiguem parlant d’unaexperiència sensorial.

BLACK_MUSIC_1.jpg
bottom of page