top of page

Després d'una vida de triomfs que l'han portat a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà al tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts dels seus fills han mort i d’altres pateixen el tracte injuriós dels seus marits. Tan sols queda un cap a la Terra on es pugui cenyir la corona de Castella: el cap pertorbat de la princesa Joana.


Dinastia Trastàmara
Dinastia reial castellana formada per Enric, comte de Trastàmara, fill bastard del rei Alfons XI de Castella, en esdevenir rei el 1369, i extingida el 1516, en accedir al tron la dinastia dels Àustria. 
Una branca d’aquesta dinastia reial en donà també una a Catalunya-Aragó i Sicília des de Ferran I, el 1412, fins al 1519, a Navarra des del 1425 fins al 1479, i a Nàpols des del 1442 fins al 1519.

Espectacle en castellà / Durada 1h. 10' sense pausa

És una coproducció La Calòrica i Teatre Lliure

 

Dramatúrgia - Joan Yago
Direcció -  Israel Solà
Intèrprets - Cristina Arenas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Carla Rovira i Marc Rius
Escenografia i vestuari - Albert Pascual
Caracterització - Anna Rosillo
Il·luminació - Sam Lee
Espai sonor - Guillem Rodríguez
Música - Jan Fité
Ajudanta de direcció - Júlia Valdivielso / Ajudanta d’escenografia i vestuari - Joana Martí / Cap tècnic - Josep Sánchez-Rico / Producció executiva Marián Díaz Comas / Cap de producció - Macarena García / Construcció de l’escenografia - Carles Piera 

Confecció de vestuari  - Albert Pascual i Joana Martí i els equips del Teatre Lliure / fotografies - Sílvia Poch / vídeo Guillem Barceló i Fèlix Colomer (Creueta 119)

FEÍSIMA ENFERMEDAD Y MUY TRISTE MUERTE DE LA REINA ISABEL I - LA CALÒRICA

  • Instagram - Gris Círculo
  • Twitter
  • Facebook - Gris Círculo
  • YouTube

FOTOS

FEÍSIMA ENFERMEDAD Y MUY TRISTE MUERTE DE LA REINA ISABEL I

bottom of page