© 2019 Escenapart S.L. - Aviso Legal

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

UN OBÚS AL COR amb Ernest Villegas

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

Premsa

Autor: Wajdi Mouawad

Director: Oriol Broggi i Ferran Utzet

Amb: Ernest Villegas

SINOPSI

Un obús al cor, una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort. Un monòleg de Mouawad en el qual trobem quasi un resum de tota la sèrie de “La sang de les promeses”. Un text d’un altíssim voltatge.
Un treball íntim amb l’Ernest i dirigit a quatre mans.

PREMSA

DÉTOUR  - Juan Jiménez

"Y ahí, en el escenario casi vacío de todo, pero de una intimidad hecha de luz y oscuridad, está Ernest Villegas, hombre, hijo, actor. Una presencia que podría intimidar sino se desmoronara una y otra vez golpeado por sus propios sentimientos. Toda esa sensibilidad encerrada en un cuerpo siempre al límite de la violencia. Una violencia inocente, de perdedor. Sus palabras son lo único cierto. Lo que escuchamos no está dicho. Son sus pensamientos más íntimos, como un diario que no debe ser leído (pero que esperamos que lo sea). Ernest Villegas, ahí, solo, golpea una y otra vez. Físicamente, de viva voz. Impresionante e impresionable."

Carme Canet

Ernest Villegas, amb Oriol Broggi i Ferran Utzet com a còmplices i directors, ens fereixen amb extremada cruesa i tant sols uns segons, des de la infància, jugant a la guerra, ens permeten de somriure. Un obús al cor et posa a l’abast de la mà l’infinit. Un infinit de lluites internes i externes. El monòleg passa a ser un monòleg col·lectiu i punyent, una arma de sensibilització massiva.