1508158740_r

LA VISITA DE LA VELLA DAMA

a partir de la peça de FRIEDRICH DÜRRENMATT
dramatúrgia i direcció JORDI PALET PUIG
cia. FARRÉS BROTHERS I CIA amb VICKY PEÑA

A partir d’aquest clàssic del segle XX, volem fer un espectacle d’humor negre, per a una actriu, quatre actors, dos músics i molts titelles.

Vicky Peña encarna a Clara, personatge irònic i funest, capaç de manipular tots els gullenencs fins a fer-los perdre el més profund sentit de la dignitat. A través dels diners, convertirà al poble en un grapat de titelles incapaços de desobeïr el seu propòsit.

Xavier Capdet interpreta a Alfred ILL, el vell decrèpit que esdevé heroi durant l’acció. Els acompanyaran els actors Ireneu Tranis, Pep Farrés i Jordi Farrés movent la resta de personatges, i els músics Adrià Bonjoch i Pep Coca, dirigits per Jordi Palet i Puig.

Sinopsi: Clara Zachanassian torna a Güllen, la seva ciutat natal, per tancar una ferida oberta fa molt de temps. Ha necessitat 45 anys per refer-se, ordir la trama de la venjança i recuperar el seu amor de joventut. Durant aquest temps, ella s’ha enriquit i, curiosament, la ciutat ha caigut en la misèria. Ara torna per passar comptes amb el passat. Què farà Clara quan l’objectiu de la seva vida hagi estat assolit?

ESTRENO: TEATRE LLIURE, del 18 de gener al 4 de febrer

Descarrega’t el dossier

Fotos en alta resolució: 1, 2, 3, 4

Agenda