_MG_8791_rTel·lúria és tot allò que sempre m’ha fascinat i pel que mai he trobat (ni he volgut trobar) una explicació racional. Tel·lúria és el menjar de l’àvia, una fulla caient d’un arbre, el poble cantant, la força d’un temporal al mar, el moviment migratori de les aus, dos éssers que es miren als ulls, la fusta cremant, mon pare fent pa. Tel·lúria és quan els elements d’aquest univers ocupen exactament el lloc que els hi pertoca, pel que els meus sentits abasten, dins el sistema de la natura de la Terra. Tel·lúria és l’antialienació dels humans com a espècie animal.” – ANNA FERRER -

Aquest és un projecte de cançons pròpies que recullen el procés musical i personal de l’Anna Ferrer i tot i que el gruix són creacions dels últims dos anys, inclou lletres i una cançó dels seus 14 anys. L’Anna busca una sonoritat terrosa, natural, propera als aires folklòrics musicals de Menorca, i tot i que no ha posat el focus d’atenció en la formació sinó en la qualitat tel·lúrica dels músics a nivell personal, és innegable el caràcter mediterrani del grup.

Tel·lúria pretén ser en música el que l’Anna pretén ser a la vida. Passa per la profunditat, la connexió amb la Terra, la celebració, la reflexió, l’espiritualitat, el joc, l’amor i la sensualitat.

Anna Ferrer, veu; Mario Mas, guitarra espanyola, llaüt i guitarra elèctrica; Guillem Aguilar, baix i mandola; Miquel Àngel Cordero, contrabaix; Dídac Ruiz, ngoni i percussions.

Dossier | Fotos: 1, 2, 3

Agenda

  • No Events Available
AEC v1.0.4