© 2019 Escenapart S.L. - Aviso Legal

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

ÀNSIA 

de Sarah Kane

Dossier

Ficha Técnica

Fototeca

  • Blogger - Gris Círculo

COMPANYIA SALAMANDRA

 

Autor: Sarah Kane

Direcció: Loredana Volpe

Amb: Marc Pujol, Marta Ossó, Anna Casas, Chap Rodríguez Rosell i Marc Garcia Coté

SINOPSI

Quatre veus s’escolten, s’acusen, es pregunten, es qüestionen. Quatre monòlegs entremesclats everberen com un ressò de cadascun, esperant desesperadament una resposta.

A, B, C i M semblen comunicar-se com si fossin una sola veu que sorgeix salvatge des de la foscor, com un monstre incomprès solitari que demana amor des del centre del cor del món sense que la seva queixa sigui escoltada.

Abandonats a la seva sort, en un món en ruïnes, aquestes quatre veus lluiten contra les seves pors i el dolor que les persegueix quan entren en contacte amb la realitat.

 

 

PREMSA

“El treball de direcció és excel·lent, Com també ho és el disseny escènic, amb un violinista en directe. Que pren un pes molt important a l’hora dee mantenir la tensió...”

“...Cal destacar la fantàstica feina sels quatre intèrprets

Que transiten magistralment. Pel calidoscopi emocional que proposa l’obra.”

—teatrebarcelona

“Tant la direcció de volpe, com les encertadíssimes interpretacions d’anna casas i marta ossó, que ja va fer temporada al TNC amb blasted, i el monòleg central de chap Rodríguez, ens descobreixen aquest sentit de l’humor fosc i fruit de la desesperació que amaguen els textos de kane i amb el que pocs directors s’atreveixen a dialogar.”

—núvol